Echt alles om uw facturen sneller betaald te krijgen.

Incassobureau Trivion heeft een breed gamma aan incassodiensten en alle nodige expertise in huis om uw facturen sneller betaald te krijgen. Van minnelijke en juridische incasso op afroep of volwaardig debiteurenbeheer tot en met voorfinanciering van facturen.

Met onze professionele en allround incassoservice kunnen we voor invordering van achterstallige facturen een gemiddeld slaagpercentage van 92% voorleggen. We kunnen dus bijna alle openstaande klantenvorderingen wegwerken.

Vervallen facturen worden met onze aanpak ook aanzienlijk sneller betaald. Zo heeft u als u ondernemer minder kopzorgen door achterstallige betalingen én beschikt u sneller over liquide middelen en werkingskapitaal. Terwijl wij uw incassodossiers opvolgen, kan u uw kostbare tijd en energie bovendien spenderen aan de verdere uitbouw van uw zaak.

Minnelijke incasso

Minnelijke incasso

Met minnelijke incasso volgens het No Cure, No Pay principe worden openstaande facturen verrassend snel betaald en de kosten voor uw klant maximaal beperkt. Voor u is de incassoservice meestal zelfs helemaal gratis.

Juridische incasso

Juridische incasso

Uw klant blijft weigeren om de openstaande facturen te betalen ondanks vriendelijke betalingsherinneringen en formele aanmaningen? Dan kan u via juridische incasso alsnog betaling afdwingen via de rechtbank.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer

Waarom zelf nog energie en tijd steken in het opvolgen van uw betalingen als u de debiteurenadministratie volledig aan de Trivion professionals kan overlaten? Dat levert ook minder stress en zelfs meer geld op!

Factoring

Factoring

Wat als u nooit meer hoeft te piekeren over openstaande facturen en wanbetalers? Met prefinanciering via factoring is dat perfect mogelijk. 80 tot 90% van factuurbedrag staat al binnen 3 werkdagen op uw rekening!

Welke incassoservice u best kiest?

Welke aanpak het meest doeltreffend is om uw facturen sneller betaald te krijgen? Hoe onze samenwerking precies zal verlopen? Welke incasso tarieven we aanrekenen en hoeveel financieel voordeel onze professionele aanpak zal opleveren?

U kan uw incassodossiers zowel op afroep als op recurrente basis aan ons toevertrouwen. Een samenwerkingsvoorstel op maat is daarbij zeker mogelijk. En misschien is verschillende invorderingsdiensten combineren ook wel een slimme keuze?

Hoeveel professionele incasso bij Trivion kost én oplevert?