Minder openstaande facturen zonder enige moeite

Hoeveel tijd spendeert u aan uw debiteurenadministratie?

Natuurlijk bent u een krak in wat u doet. Anders was u nooit zelfstandig ondernemer geworden, toch? Alleen zijn uw enthousiasme, passie en vakmanschap helaas geen garantie voor succesvol ondernemerschap. De meeste faillissementen zijn namelijk helemaal niet aan de kwaliteit, service of prijszetting te wijten, maar aan een gebrek aan cash-flow!

Uw voornaamste uitdaging bestaat erin om minder openstaande facturen en zoveel mogelijk beschikbare gelden op uw bedrijfsrekening te verzamelen. Eenvoudiger gezegd dan gedaan natuurlijk, want debiteuren opvolgen kost hopen tijd en energie. Waarom niet uw volledige debiteurenbeheer uitbesteden aan professionals?

Uw debiteurenbeheer uitbesteden biedt heel wat voordelen!

Bij incassobureau Trivion kan u terecht voor het invorderen van onbetaalde facturen op afroep, maar ook voor totaaloplossingen waarbij we de volledige debiteurenadministratie van u overnemen. U hoeft dan niet meer aan de vervaldatum van uw facturen, betalingsherinneringen of aanmaningsbrieven te denken. Dat doen wij voor u! Stipt, professioneel en kordaat als het moet, zodat u minder openstaande facturen overhoudt en zeker bent van een optimale cash-flow.

Een stipte debiteurenopvolging is een absolute must om niet-betaling van facturen te vermijden. Meteen na de vervaldatum van de factuur al een eerste betalingsherinnering sturen dus. Nadien ook kordate aanmaningen en een formele ingebrekestelling, met duidelijke vermelding van de kosten en vervolgprocedures bij niet-betaling. Dat is niet alleen nodig om uw klant aan te moedigen om de factuur te voldoen, maar ook om een volledig dossier op te bouwen indien er nadien toch een gerechtelijke invorderingsprocedure zou volgen.

De betalingstermijnen voor al uw facturen opvolgen, is behoorlijk arbeidsintensief en tijdrovend. En waarschijnlijk is slechte betalers achternazitten ook niet uw favoriete bezigheid?

Als u personeel in dienst heeft, kan u de debiteurenadministratie aan uw medewerkers toevertrouwen, maar heeft u al eens uitgerekend hoeveel tijd en personeelskosten daarin kruipen?

Het loont echt de moeite om de voordelige tarieven voor debiteurenbeheer bij Trivion daar eens mee te vergelijken. Door uw debiteurenadministratie aan onze professionals over te laten, kan u uw kostbare tijd bovendien spenderen aan uw corebusiness. Zo bespaart u tijd en kosten terwijl u tegelijkertijd extra inkomsten genereert. En dan hebben we het nog niet eens over de misgelopen, betaalde of uitgekeerde bankinteresten gehad.

Driedubbele winst dus en zo brengt professionele debiteurenopvolging zelfs geld op!

Door uw debiteurenbeheer aan een externe incassofirma over te laten, kan u zelf meer afstand nemen. Handig, want zo hoeft u zelf niet de boeman te spelen. De eventuele toekomstige samenwerking met de slecht betalende klant wordt ook niet meer beïnvloed door een lopende invorderingsprocedure. De slechte betalers van nu kunnen best belangrijke klanten in de toekomst worden.

Wat er allemaal mogelijk is?

  • opvolging gedeeltelijke klantenportefeuille
  • debiteurenadministratie voor alle klanten
  • binnenlandse en buitenlandse facturen
  • permanent overzicht via online platform
  • betalingen op derdenrekening binnen max. 14 dagen doorgestort
  • u ontvangt een berichtje telkens een betaling ontvangen wordt
  • advies voor optimalisatie voor in-house debiteuren processen
  • een combinatie met prefinanciering van facturen via factoring

Benieuwd naar de kostenbatenanalyse?

Minder openstaande facturen moeten opvolgen, kan meer financieel voordelen opleveren dan u zou denken. Hoeveel precies? Dat becijferen we met plezier in detail met u tijdens een persoonlijk gesprek.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Hoeveel professionele incasso bij Trivion kost én oplevert?