Uw facturen sneller betaald via minnelijke incasso van Trivion

Hoe pakt u slechte betalers aan?

U wilt uw zuurverdiende centen op uw rekening zien verschijnen en uw klanten achterstallige facturen doen betalen, maar u heeft geen tijd of zin om zelf achter de veren van slechte betalers aan te zitten? Dan is minnelijke incasso via Trivion zeker het overwegen waard. Onze professionele incasso service bespaart u immers heel wat tijd, kosten en ergernis!

Hoe wij uw klanten doen betalen?

Zacht als het kan en hard als het moet.

Onze professionele incasseurs gaan uw klanten op een beleefde, maar kordate manier aansporen om de achterstallige facturen zo snel mogelijk te betalen volgens een gestandaardiseerde en gefaseerde invorderingsprocedure.

Een klantvriendelijke aanpak staat altijd centraal om uw commerciële belangen te verdedigen. Een slechte betaler kan in de toekomst namelijk nog altijd een van uw favoriete klanten worden! Net omdat we sympathieke communicatie verkiezen boven dreigende taal en de incassokosten voor beide partijen tot een strikt minimum trachten te beperken, kennen we een bijzonder hoge succesratio. Openstaande facturen worden meestal al na de 1e aanmaning betaald en we kunnen een gemiddeld slaagpercentage van maar liefst 92% voorleggen.

Meestal gratis incasso dankzij No Cure, No Pay principe

Voor minnelijke incasso diensten hanteren we het No Cure, No Pay principe. Zo loopt u geen enkel risico en is onze incassoservice in de meeste gevallen zelfs helemaal gratis.

De verwijlinteresten en schadebedingen in uw Algemene Voorwaarden volstaan doorgaans om ons werk te vergoeden. Enkel als uw klanten alleen de hoofdsom (of een deel daarvan) en niet de bijkomende nalatigheidsinteresten overschrijven, vragen we u een erg billijke commissie. Kunnen we uw klant niet doen betalen? Dan betaalt u ook niets! Bij faillissementsdossiers bezorgen we u bovendien nog een officieel attest om voorgefinancierde btw te recupereren.

Het innen van openstaande facturen via onze minnelijke incasso betekent voor u dus geen risico, geen of bijzonder weinig incassokosten en een snellere betaling van openstaande facturen. Kan u nog een reden bedenken om uw kostbare tijd nog aan wanbetalers te spenderen?

Meer over onze incassotarieven en het No Cure, No Pay principe

Als minnelijke incasso niet volstaat

Als de minnelijke invorderingsprocedure niet het gewenste resultaat oplevert, kunnen we uw hardnekkige wanbetalers desgewenst ook via gerechtelijke incasso aanpakken. Zonder onnodig tijdverlies. Onze incasseurs bezorgen onze legale experten en advocaten namelijk een duidelijke briefing van de afgewerkte minnelijke invorderingsstappen en de nodige documenten om bijzonder snel een juridische invorderingsprocedure op te starten.

Waarom minnelijk invorderen via Trivion?

U kiest voor een professioneel en uiterst ervaren incassobureau dat de incassowet van 20.12.2012 (Wet betreffende de minnelijke invordering van schulden) respecteert en uw commerciële belangen maximaal verdedigt, maar ook deze troeven vindt u vast interessant:

  • geen risico, geen onnodige kosten en geen ergernis
  • gemiddeld slaagpercentage van maar liefst 92%
  • snelle opstart, 1e aanmaning al binnen de 24 uur
  • ontvangen sommen na max. 2 weken naar u doorgestort

Wat houdt u nog tegen?

U heeft niets (meer) te verliezen en heel wat te winnen door de invordering van openstaande facturen aan incassobureau Trivion toe te vertrouwen. Waarom niet uittesten hoeveel tijd, kosten en frustratie we u precies besparen, door ons 1 dossier toe te vertrouwen?

ZET ONS AAN HET WERK

Hoeveel professionele incasso bij Trivion kost én oplevert?