Juridische incasso bij hardnekkige wanbetalers

Meteen naar de rechtbank voor onbetaalde facturen?

U heeft genoeg van de vele uitvluchten van uw slecht betalende klanten en u wilt liefst meteen een deurwaarder sturen en loonbeslag laten leggen? Volstrekt begrijpelijk, maar niet altijd de meest verstandige keuze. Eerst een minnelijke invorderingsprocedure opstarten, is in de meeste gevallen gewoon veel doeltreffender en goedkoper. Als hardnekkige wanbetalers ook na minnelijke incasso uw factuur niet betalen, kan u natuurlijk wel via juridische incasso een betaling afdwingen.

Over onze juridische incasso

Ook voor gerechtelijke invordering van facturen kan u op de expertise van Trivion rekenen. Dankzij onze nauwe samenwerking met professionele en officieel erkende deurwaarders en advocaten kunnen we de gerechtelijke invorderingsprocedure zelfs erg snel opstarten. Onze incassospecialisten zullen het gerechtelijk invorderingsdossier immers tot in de puntjes voorbereiden. Met een gedetailleerd overzicht van het verloop van de minnelijke incassoprocedure en alle ondersteunende documenten kunnen onze advocaten onmiddellijk aan de slag.

Hoeveel kost juridische incasso?

We rekenen billijke dossierkosten aan voor de opstart en nadien betaalt u geen extra kosten meer. Ook de gerechtskosten zullen meestal door de schuldenaar betaald worden. Blijkt die insolvabel  of in faling, dan betaalt u zelfs helemaal niets. Wij nemen de kosten voor de advocaat en/of deurwaarder op ons en bezorgen u zelfs de nodige documenten voor uw boekhouding en btw teruggaaf. Voor juridische incasso bespreken we steeds de aanpak, het verwachte verloop en de mogelijke kosten in detail met u voor we een juridische procedure opstarten.

Factuurinvordering via de rechtbank hoeft geen stukken van mensen en hopen tijd te kosten. Althans niet bij Trivion.

De voordelen van gerechtelijke incasso via Trivion

  • bijzonder snelle opstart incassodossier
  • geïnde som binnen max. 14 dagen doorgestort
  • u kan de vorderingen online opvolgen

Doe de test!

Heeft u een klant die ondanks al uw betalingsherinneringen en aanmaningen blijft weigeren om te betalen? Wij gaan de uitdaging aan om de openstaande factuur alsnog te innen. Hoe en aan welk tarief? Dat lichten we u met plezier persoonlijk toe.

KLAAR VOOR ACTIE?

Hoeveel professionele incasso bij Trivion kost én oplevert?